P1299988_edited.jpg

DIENSTEN

Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. Video kan op veel verschillende manieren ingezet. Als lead generator of als conversie verhogend middel.  De kracht van video zit hem in de combinatie van bewegende beelden en geluid wat samen perfect emotie kan overbrengen.  

Bedrijfsvideo

DSC01229.jpg

Jouw bedrijf is uniek. Daarom heb je geen gewone bedrijfsvideo nodig, maar een unieke. Een video die écht laat zien waar het bedrijf goed in is, wat jullie kunnen en waar jullie voor staan. Eentje die een verhaal vertelt en hoofden laten draaien. Eentje die conversie creëert en aandacht krijgt. Mag ik je helpen met het maken van zo’n video? Klik hier, dan kijken we naar de mogelijkheden en gaan we samen aan de slag!

Creëert conversie.

Past perfect in jouw online marketing strategie.

 

Een dronevideo is een video met een van de meest boeiende beelden. Omdat wij beelden van bovenaf niet dagelijks zien maakt deze manier van filmen de kijker nieuwsgierig en trek je direct de aandacht. Een dronevideo maakt jouw kijkers enthousiast en is daarom een perfecte video voor promotiedoeleinden.

Geeft 'wow' factor.

Uniek perspectief.

Dronevideo

 

Aftermovie

Welk evenement je maar wilt laten vastleggen, Lenscapture zorgt voor de ultieme herbeleving, een ik-wil-dit-ook gevoel. Zo kun jij de aftermovie kunt inzetten voor marketing-doeleinden, hem delen met anderen voor een leuke terugblik of om er zel

Enthousiast kunnen terugkijken op een fantastische dag? Neem dan contact op met Lenscapture.

Legt de sfeer van jouw evenement vast.

Het perfecte visite kaartje voor jouw evenement.

 

Om jouw klant, merk, product of dienst direct onder de aandacht te brengen moet je impact maken. En hoe kan dat nou beter dan met bewegende beelden? Om jouw unieke merkidentiteit te laten stralen heb je geen gewone bedrijfsvideo nodig, maar een unieke. Een video die écht laat zien waar je voor staat of goed in bent. Een video een verhaal vertelt en hoofden laten draaien. Mag ik je helpen met het maken van zo’n video? Klik hier, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Creëert conversie.

Maakt mensen geïnteresseerd in jouw brand. 

Commercial

 

Interieurvideo

Jouw woning verkopen of anderen inspireren? Met een woning video show je op een unieke manier jouw huis aan mogelijke kopers of geïnteresseerden. Met verschillende lenzen zorg ik ervoor dat de mooiste close-up shots en breed beelden worden gemaakt en leg ik de gehele ruimte vast. Helemaal zoals jij dat wilt.

Perfect om jouw huis te verkopen.

Legt vast waar jouw bedrijf toe in staat is. 

 

Voor jullie als bruidspaar is het vastleggen van jullie herinnering erg belangrijk. Bewegende beelden zijn het best in het overbrengen van emotie en komen het dichtst bij de werkelijkheid. Daarom zorgt Lenscapture. ervoor dat jouw gehele dag zorgeloos en tot in detail wordt vastgelegd. Met de mooiste beauty shots, details en dronbeelden zorg ik ervoor dat jullie video net zo onvergetelijk wordt als de dag zelf. Wil jij optimaal kunnen nagenieten van een te gekke dag? Neem dan contact op, wie weet zien we elkaar binnenkort om al jullie wensen te bespreken!

Geeft jullie dag perfect weer. 

Herinnering voor het leven. 

Bruiloft video

 

Er is meer mogelijk dan je denkt