top of page
P1048011.jpg

DIENSTEN

Online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. Video- en fotografie kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Als lead generator of als conversie verhogend middel. Ontdek welke dienst jouw bedrijf nodig heeft en neem vrijblijvend contact op!

Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

DSC01229.jpg

Creëert conversie.

Past perfect in jouw online marketing strategie.

Jouw bedrijf is uniek. Daarom heb je geen gewone bedrijfsvideo nodig, maar een unieke. Een video die écht laat zien waar het bedrijf goed in is, wat jullie kunnen en waar jullie voor staan. Eentje die een verhaal vertelt en hoofden laten draaien. Eentje die conversie creëert en aandacht krijgt. Mag ik je helpen met het maken van zo’n video? Klik hier, dan kijken we naar de mogelijkheden en gaan we samen aan de slag!

Creëert bereik, conversie en leads

Zorgt voor merkbekendheid en laat hoofden draaien

Commercial

Schermafbeelding 2022-10-19 om 10.44.14.png

Om jouw klant, merk, product of dienst direct onder de aandacht te brengen moet je impact maken. En hoe kan dat nou beter dan met bewegende beelden? Om jouw unieke merkidentiteit te laten stralen heb je geen gewone bedrijfsvideo nodig, maar een unieke. Een video die écht laat zien waar je voor staat of goed in bent. Een video een verhaal vertelt en hoofden laten draaien. Mag ik je helpen met het maken van zo’n video? Klik hier, dan kijken we naar de mogelijkheden!

Commercial

Aftermovie

Schermafbeelding 2021-04-13 om 14.38.27.

Welk evenement je maar wilt laten vastleggen, Lenscapture zorgt voor de ultieme herbeleving, een ik-wil-dit-ook gevoel. Zo kun jij de aftermovie kunt inzetten voor marketing-doeleinden, hem delen met anderen voor een leuke terugblik of om er zel

Enthousiast kunnen terugkijken op een fantastische dag? Neem dan contact op met Lenscapture.

Legt de sfeer van jouw evenement vast

Het perfecte visite kaartje voor jouw evenement

Aftermovie
Dronevideo

Geeft 'wow' factor.

Uniek perspectief.

Dronevideo

DJI_0055.jpg

Een dronevideo is een video met een van de meest boeiende beelden. Omdat wij beelden van bovenaf niet dagelijks zien maakt deze manier van filmen de kijker nieuwsgierig en trek je direct de aandacht. Een dronevideo maakt jouw kijkers enthousiast en is daarom een perfecte video voor promotiedoeleinden.

Interieurvideo

Schermafbeelding 2021-04-13 om 14.49.50.

Perfect om jouw huis te verkopen.

Help om jouw diensten als makelaar of architect over te brengen. 

Interieurvideo

Jouw woning verkopen of anderen inspireren? Met een woning video show je op een unieke manier jouw huis aan mogelijke kopers of geïnteresseerden. Met verschillende lenzen zorg ik ervoor dat de mooiste close-up shots en breed beelden worden gemaakt en leg ik de gehele ruimte vast. Helemaal zoals jij dat wilt.

Voor jullie als bruidspaar is het vastleggen van jullie herinnering erg belangrijk. Bewegende beelden zijn het best in het overbrengen van emotie en komen het dichtst bij de werkelijkheid. Daarom zorgt Lenscapture. ervoor dat jouw gehele dag zorgeloos en tot in detail wordt vastgelegd. Met de mooiste beauty shots, details en dronbeelden zorg ik ervoor dat jullie video net zo onvergetelijk wordt als de dag zelf. Wil jij optimaal kunnen nagenieten van een te gekke dag? Neem dan contact op, wie weet zien we elkaar binnenkort om al jullie wensen te bespreken!

Details, unieke shots en een zorgeloze dag

Keuze uit 3 pakketten; same day edit mogelijk

Bruiloft video

Schermafbeelding 2022-10-19 om 19.08.04.png
Bruiloftvideo

Er is meer mogelijk dan je denkt

bottom of page